Wandelingen

Ik heb het nieuwe album ‘Wandelingen‘ toegevoegd want de maandag gemaakte foto’s pasten nergens in. We zijn van huis naar de duinen gelopen, toen richting watertoren en daarna de duinen in tot de eerste strandopgang. Daar het strand opgelopen en richting huis. Het lopen gecombineerd met fotograferen, je komt mooie natuur tegen.

Aan het eind van de wandeling op de boulevard de nieuwe parkeergarage bekeken. Mooi ding maar natuurlijk duur, € 1,70 per halfuur. Een heel dagje strand kost echter niet meer dan € 25,-… alsof het niets is!

6 thoughts on “Wandelingen

 1. Alles bij elkaar een mooie serie, maar ik heb wat opbouwende kritiek.
  Waarbij ik moet zeggen dat ik er geen verstand van heb, dus vanuit het oogpunt van een leek.
  De eerste paar duinfoto’s vind ik schitterend, natuurlijk mede door die geweldige wolkenpartijen.
  De foto contrast heet niet voor niets zo, maar ik vind het contrast te sterk en daardoor onnatuurlijk. Maar wellicht was dat de bedoeling. Die skyline voelt ook wat onnatuurlijk, voor mijn gevoel teveel bewerkt (denk ik). Maar die weg omhoog vind ik dan weer geweldig. Eén van de weinige keren dat ik zwart-wit een toevoeging vind, het maakt de foto sterker.
  Als je me té kritisch vindt, of als je de kritiek liever via mail krijgt ofzo, dan hoor ik het wel. ?

  1. Bedankt ook voor deze reactie. En natuurlijk moet je die hier plaatsen?
   Ik ben het met je eens dat de heel erg contrastrijke foto’s niet fotografisch mooi zijn maar die heb ik geplaatst omdat ik die extreme bewerking een keer leuk vond.
   Leuk dat je de zwart-wit foto van de trap mooi vindt, ik was er ook blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *