Van Stolkpark

Na het overlijden van mijn liefste op 9 maart jl. is het moeilijk om de draad van mijn leven weer op te pakken, ondanks dat ik Hettie beloofd heb om verder te gaan met mijn leven. Maar dat is moeilijk, niets lijkt meer belangrijk, de glans is er vanaf. Maandag heb ik toch een poging gedaan en ben met Silia op pad gegaan om natuurfoto’s in de buurt te maken. De lente is net begonnen en laat hier en daar wat kleur zien. De kwaliteit van mijn fotowerk is niet wat het normaal is….

7 thoughts on “Van Stolkpark

  1. Het is te koesteren Peet,
    Veel vrienden met dezelfde hobby. Maar idd nou net niet dat ene vriendje. Hou je taai!!!! We stand strong tougether!!!!!

  2. Ha Peter, ik vind het heel moedig van je dat je de draad van je leven weer oppakt. Hettie zou daar blij mee geweest zijn. Heel moeilijk voor je, dat begrijp ik. Ik hoop toch dat de prachtige natuur je een beetje troost geeft. Je foto’s zijn echt weer heel goed geworden, mooie kleurige bloemen. Heel veel sterkte Peter en ik hoop nog veel meer moois van je te kunnen zien op deze site. Groetjes van Annie uit Emmen.

  3. Peter, goed van jou om de draad op te pakken. Goed dat het nu lente is en je de mooie kant van het leven ook vast kunt leggen. Je hebt er weer een mooie serie van gemaakt.
    Groetjes van Joke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.