Pannenbier… het hoogste punt is bereikt

Het dak was er vorige week ineens en onze camperbouwer heeft het direct gemonteerd. Daarnaast heeft hij veel meer gerealiseerd. Ondanks dat moet er toch moet heel veel worden geklust voordat we de weg op kunnen. Wat ik zo 1,2,3 zag is dat de Infrastructuur (leidingen, elektra e.d.) erin zit, ook de vuilwatertank is gemonteerd en de walstroomaansluiting, en daarnaast nog de aan- en afvoer van dieselfornuis/kachel en de de buitendoucheaansluiting. Last but not least heeft ook het zonnepaneel zijn plekje op het dak gevonden.
Aan de buitenzijde zijn de trekhaak en de camera voor achteruitrijden gemonteerd.

Ook met onze kleurkeuze zijn we blij want het geheel heeft een leuke frisse uitstraling. Het glimmend wit geeft een leuk contrast met het pittig rood van de bank en de grijze vloer met een spikkeltje erin toont netjes. De rest van de bus (raamstijlen e.d. wordt met en mooie onopvallende een beige busbekledingsstof bedekt wat een chique uitystraling geeft.

Ik gok erop dat we over 3, maximaal 4 weken kunnen rijden. Eigenlijk heeft de vertraging voor ons niet zo heel veel verschil gemaakt omdat het enerzijds prutweer was en anderzijds de grenzen Corona-dicht waren. 🙂

Nog een paar weken (2,3 of 4?) en dan kunnen we!

3 thoughts on “Pannenbier… het hoogste punt is bereikt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.