Onze huwelijksreis

Hoewel we al een stukje hadden geschreven over ons dagje Deventer nu een stukje over de hele ‘reis’.

10-6-21 Naar de Veluwe gereden. De eerste camping was een SVR-camping in Kootwijkerbroek; heel schattig, allemaal grijze koppies en een hoogbejaard beheerders-echtpaar van wie we een doosje eieren meekregen bij vertrek. 

11-6-21 Helaas bleek dat de gootsteen niet doorliep en dat de waterkraan onder het keukenblok vandaan lekte. Betekende terug naar Hoorn… maar we besloten onze stemming er niet door te laten bederven. Na de spoedreparatie we terug naar Veluwe. En je verzint het niet… toen  bleek de afvoer nog steeds niet te werken. Na de vakantie de camper maar terugbrengen want inmiddels hadden we ook ontdekt dat de gordijnen en men was vergeten de combi-rollo’s in te bouwen en nog veel meer dingetjes. ’s Avonds sliepen we op de bedbank. Omdat het nogal wat soesa gaf om dat bed uit te klappen en op te maken hebben we de nachten erna het dakbed gebruikt. Dat beviel prima dus dat blijft onze slaapplek.

We hadden stadscamping Deventer gepland maar die bleek vol. Dus 4,5 km verderop naar Twello gereden. Daar troffen we een chique restaurant Swinckels, waar we heerlijk en ook heel gezellig hebben gedineerd.

12-6-21 Na een bezoek aan een campingwinkel ’s middags met de pont naar Deventer gegaan om de stad te bekijken. Het eetcafe de 7e hemel deed zijn naam eer aan. Die nacht wel op de stadscamping kunnen overnachten maar dat was niet helemaal een onverdeeld genoegen. Dat kampeerplezier sloten we bijna af zonder douche wegens geen euro’s op zak dus zijn met plezier snel vertrokken daar.

13-6-21 Rondleiding in Zutphen met Edmee en André. Daarna een super rustige svr-camping in Aerdt met een mooie zonsondergang .

14-6-21 Op huis aan na eerst een wandeling bij Langbroek te hebben gemaakt.

One thought on “Onze huwelijksreis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.