Nu nog heel even maar….

We zijn weer naar Hoorn geweest. Om te kijken hoe ver de bouw is gevorderd, om maten te nemen voor een inrichtingsplan en de plek en vorm te bepalen van de tafel.

Ze zijn aardig opgeschoten. Geen losse draden en bekleding meer maar een mooi strak kastenblok met alle apparatuur erin. Anders dan verwacht is de slaapbank niet vast gemonteerd maar op rails. Dat vergemakkelijkt wel de bereikbaarheid van de kastjes maar ik vraag me af of de RDW dan een typegoedkeuring zal afgeven voor het vervoer van ook personen achterin. Dat mag alleen met een goedgekeurde vaste bank met vaste veiligheidsgordels en ook die laatste heb ik nog niet gezien.

Als tafel kozen we een rond model met rood blad, die wordt nu gemaakt. Omdat er in de kasten geen plek was voor de PortaPotti wordt die nu aangekleed met een rond rood kussen waaronder een grijze ‘rok’ zodat hij onopvallend achter de bijrijdersstoel kan staan.
Bear-lock, camperramen, combirollo’s en luifel moeten nog worden gemonteerd, en ook het afscheidingsgordijn tussen de cabine en het woongedeelte.

We hebben afgesproken dat de bus op 8 of 9 juni klaar is zodat we er op 10 juni mee op huwelijksreis kunnen. Benieuwd of dat lukt want de RDW komt op 7 juni keuren en de taxateur moet ook op die dag komen om de te verzekeren waarde te bepalen, we gaan duimen!

2 thoughts on “Nu nog heel even maar….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.