Herfst, paddenstoelen, dus!

En waar zullen we die deze keer gaan zoeken? Clingendael? Scheveningse Bosjes? Park Zorgvliet? Keus genoeg, Den Haag heeft veel groen. Haagse Bos dan maar, daar zijn we nog niet zo vaak heengegaan.

Bijkomend probleem was het haperende fototoestel van Silia. Wat te doen? We gaan gewoon met onze iPhones fotograferen! Zij met de naar verluidt verbeterde 11, ik nog een ‘oude’ 7-plus. En weet je wat? Het viel mij niet tegen! Instellen hoef/kan je amper dus alleen maar aandacht voor de compositie, het gemak diende de mens in dezen 🙂 .

Kers op de taart was het met Google Lens kunnen determineren van de paddenstoelen. De meesten werden herkend zodat de foto’s nu netjes ondertiteld zijn.

De resultaten staan in dit album.

6 thoughts on “Herfst, paddenstoelen, dus!

  1. Prachtige paddenstoelen Peter! Wat is de herfst toch geweldig mooi. Hier in het Valtherbos staan paddenstoelen, rood met witte stippen, waarvan bij sommige de kap zo groot is als een ontbijtbord, ook knotsen van vliegenzwammen, enz ., enz. Groetjes en heerlijk genieten maar!

    1. Jemig Annie, wat bijzonder dat die rode joekels wel in Em’n groeien. Wij hebben erg hard gezocht maar alle deze kleintjes gevonden. Maar goed, we mogen al blij zijn dat we in de stadse omgeving nog wat natuur hebben, toch?

  2. Wat een mooi album weer.
    Paddenstoelen blijven geweldig mooi op de foto.
    En dat er bij veel foto’s nu de namen van die paddenstoelen staan, is een grote plus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *