Geslaagd!

10 juni kan als topdag de annalen in. Niet alleen zijn we die dag getrouwd maar ook is ons campertje afgeleverd. Onze trouwambtenaar was Alfons van Benthem,. mijn ouwe schoolvriend van de MULO. Hij had zelfs uit zijn eigen verzameling de cd de door ons gevraagde muziek (die Forelle van Schubert) meegenomen en zong ook een stukje van die muziek voor ons, geweldig! De trouwringen werden door mijn moeder overhandigd, een lief idee van Alfons. Onze gasten, in de trouwzaal helaas maar 25 door Corona, genoten van de show.

Aansluitend de lunch bij Pavlov aan de overkant van het stadhuis waar de stoelen en tafels op het grasveld waren klaargezet, erg gezellig en het was daarbij ook nog eens prachtig weer. Na de lunch per taxi naar huis en de laatste dingetjes verzameld om op huwelijksreis mee te nemen.

Rond etenstijd kwamen we aan op Boerderijcamping De Hazendonk in Kootwijkerbroek, een camping voor oudjes dus we voelden ons er al snel thuis. Heerlijk wijn gedronken en kaas gegeten in het avondzonnetje. Het bed uitklappen was even een dingetje evenals het uitzetten van het slaaphefdak.
Heerlijk geslapen maar in de ochtend hadden we makke! Lekkage uit het keukenblok. Ook de afvoer werkte niet meer. De noodlijn naar de camperbouwer gebeld en na rijp beraad besloten om naar Hoorn te rijden om de problemen te laten oplossen. Om 2 uur was de reparatie gepiept en konden we weer op pad naar Deventer.

Onze eerste keus was Stadscamping Deventer maar die was helaas vol. HelloTwello een paar kilometer verderop had gelukkig wel plaats.
In de avond hebben we genoten van het uitpakken van onze trouwcadeau’s en het doorlezen van het speciaal voor ons gemaakte boek met tips en trucs voor reizen met de camper, ontzettend leuk!

One thought on “Geslaagd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.