Geplaatst op 4 Reacties

Al wandelend…

De maandagochtend gebruiken we steeds vaker om met het fototoestel op pad te gaan. Voor de afwisseling hebben we geprobeerd gebouwen ‘streng’ te fotograferen.

De toren van Oud wordt nieuw

We passeerden het complex hoog Lindoduin dat een tweejarige renovatie ondergaat. De gebouwen staan er erg kaal bij, die namen we en passant mee. Daarna richting gemeentemuseum en het Congresgebouw. Daar wordt de driehoekige toren van Oud momenteel omgebouwd tot short-stay appartement, een fitnessruimte en een eigen parkeergarage. Het bleef bij een enkele foto omdat we niet echt dichtbij konden komen.

Van daaruit langs het Congresgebouw naar het groengebiedje erachter dat doorloopt tot het gebouw van Europol. Hier zijn we maar wat voorzichtiger te werk gegaan want foto’s daarvan maken wordt niet erg op prijs gesteld.
Veel foto’s heb ik naar zwartwit omgezet want de kleuren leidden naar mijn idee te veel af van de lijnen en vormen van de onderwerpen.

Klik voor de foto’s

4 gedachten over “Al wandelend…

 1. Interessante zwart-wit foto’s Peter! Ik herken bijna alle plekken van Den Haag, vooral die van het Gemeentemuseum.

  1. Bedankt Annie 🤗
   Sja, al woon je nu ver weg, Den Haag blijft bekend terrein he 😬

 2. Leuk dat jullie steeds van die projecten doen.
  Zelf hou ik niet erg van zwart-witte gebouwfoto’s, daarom springt de vijver er voor mij dan ook positief uit. Mooi!

  1. Bedankt voor je reactie Els. De foto van de vijver voor het gemeentemuseum heeft meer kleur dan de andere foto’s waardoor die in kleur beter uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *