Geplaatst op 4 Reacties

Van Uilebomen naar Hollands Spoor

Na de lange winterperiode hadden we zin om weer eens met ons fototoestel op pad te gaan. We kozen voor een stadswandeling in onze eigen binnenstad, Den Haag. Omdat mijn fotomaatje Silia geen Haagse van geboorte kent zij de stad minder goed. Het was dan ook leuk deze wandeling te maken waarbij zij verrast werd door verschillende nieuwe plekken. Klik voor album.

4 gedachten over “Van Uilebomen naar Hollands Spoor

  1. Heel mooie foto’s Peter. Ik herken bijna alle plekjes in Den Haag.
    Groetjes uit Emmen!

  2. Gaaf! Ik word vooral blij van de kleurenfoto’s. Je ziet alleen dat geen van de foto’s een waardering heeft, maar er is volgens mij ook geen mogelijkheid om een waardering te geven. Of kijk ik er overheen?

    1. Dank je ?. Foto’s waarderen kan inderdaad niet. Wel een commentaar per foto maar dat zal bedoeld zijn voor fotografen denk ik.

  3. Prachtige foto’s! Ik moet bekennen dat ik nog nooit in Den Haag geweest ben…..
    Tijd voor een citytripje als ik het zo zie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *