Geplaatst op 3 Reacties

Whisper!

Nee, je hoeft niet te fluisteren, het is de typenaam van mijn nieuwe pottenbakkersschijf, Shimpo Whisper. Aanvankelijk wilde ik de allersterkste draaischijf kopen maar werd aan het twijfelen gebracht door een recensie van José Appel van atelier Appelig. In de Beeldhouwwinkel werden mijn laatste twijfels weggenomen door de mevrouw achter de balie (Kristel Biesbroek?) die wist dat de Whisper absoluut zou voldoen. Dus, ja! Nu heb ik er een staan, ook mooi blauw en 45 kg zwaar, pfoe!

De andere schijf is verkocht aan een mevrouw in Ter Aar. Kleiner behuisd als zij is, is deze schijf heel handig, je zet hem zo tussen een paar kasten of in je aanrechtkastje of zo. Ik vind het fijn dat zij er blij mee is, hoewel ik maar heel kort eigenaar was geeft het een goed gevoel dat hij goed terecht komt 🙂

3 gedachten over “Whisper!

  1. Hoi pa! Lekker bezig ?

  2. Mooie schijf, nu lekker bakken?

  3. Dat ziet er goed uit. Nu kun je nog meer mooie potten en schalen draaien. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *